Financial Times: ΗΠΑ και ΕΕ κοντά σε εμπορική συμφωνία για δασμούς 15%
Οι Βρυξέλλες θα συνεχίσουν να επεξεργάζονται τη δέσμη δασμολογικών αντιποίνων ύψους 93 δισ. ευρώ σε περίπτωση που εν τέλει δεν υπάρξει συμφωνία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κοντά σε μια εμπορική συμφωνία με τους δασμούς να αναμένεται να «κλειδώσουν» στο 15%, όπως μεταδίδουν οι Financial Times.
Πρόκειται για μια συμφωνία παρόμοια με αυτή που ανακοινώθηκε σήμερα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Σε περίπτωση συμφωνίας αναμένεται η κατάργηση των δασμών για ορισμένα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών, των ποτών και των ιατρικών συσκευών.
Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στους FT ότι η κατάσταση παραμένει ρευστή. Την ίδια ώρα, όπως σημειώνεται, οι Βρυξέλλες θα συνεχίσουν να επεξεργάζονται τη δέσμη δασμολογικών αντιμέτρων ύψους 93 δισ. ευρώ σε περίπτωση που εν τέλει δεν υπάρξει συμφωνία με την Ουάσιγκτον έως την 1η Αυγούστου.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



