Θεσσαλονίκη: 15 συλλήψεις για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας
Οι 12 από τους 15 δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά 15 οδηγοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το τελευταίο 24ωρο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, διενεργούνται συστηματικά έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
Οι 12 από τους 15 δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί των διευθύνσεων 'Αμεσης Δράσης, Τροχαίας και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δώδεκα άτομα που πιάστηκαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα, με ένα από αυτά να οδηγεί και υπό την επήρεια μέθης, καθώς και τρία άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




