Φωτιά τώρα στις Αφίδνες
Συναγερμός στη Δροσοπηγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/7) για πυρκαγιά που ξέσπασε στις Αφίδνες, σε περιοχή με αγροτοδασική βλάστηση κοντά στη Δροσοπηγή του Δήμου Διονύσου.
Η φωτιά μαίνεται, ενώ οι καιρικές συνθήκες, με αρκετό αέρα, δυσχεραίνουν τις προσπάθειες ελέγχου της. Έχει σημάνει γενική κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή, με επίγειες και εναέριες μονάδες να επιχειρούν για την άμεση κατάσβεση.
Στη συνέχεια ήχησε το 112 με εντολή οι κάτοικοι της Δροσοπηγής να κινηθούν προς τις Αφίδνες και την Εθνική Οδό. Στις 16:28 ήχησε ξανά το 112 για τους κατοίκους του Κρυονερίου, να απομακρυνθούν προς Εθνική Οδό.
Επί τόπου επιχειρούν 65 πυροσβέστες με 26 οχήματα, εθελοντές, δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες.
Ο σεβασμός του Μητσοτάκη στο Διεθνές Δίκαιο, τα πρόσωπα που μιλούν με την Καρυστιανού και η «οπισθοχώρηση» του Καιρίδη
Χιόνια στα βόρεια της Αττικής, Χαλκιδική, νησιά και αλλαγή σκηνικού από την Τρίτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Ρομπίνα Αμινιάν: Ποια ήταν η 23χρονη φοιτήτρια που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τις δυνάμεις καταστολής στο Ιράν
Η στρατηγική Μητσοτάκη μέχρι τις επόμενες κάλπες - Το στοίχημα της συσπείρωσης με αφήγημα σταθερότητας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



