ΝΔ: Καμμένος - Κοτζιάς να δώσουν στοιχεία για τα κονδύλια
Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο η ΝΔ αναφορικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο η ΝΔ αναφορικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους. Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ, οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει, προσθέτοντας πως το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.
«Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις» τονίζει η ΝΔ.
Απόλυτη σύγχυση στη διερεύνηση μετά το φιάσκο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Τι λέει ο Παπαδημητρίου - Τι απαντά ο ERA στο ethnos.gr
Η ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στην Κίνα, τα «ρέστα» ΕΕ με 25% δασμούς προς τις ΗΠΑ και η παγκόσμια οικονομία σε τεντωμένο σχοινί
Επιχείρηση… φυγή προς τα εμπρός για την κυβέρνηση: Πώς αντιμετωπίζει τα ανοιχτά μέτωπα - Σε ποια ατζέντα «ποντάρει»
Οι εσωκομματικές γκρίνιες και η μάχη της δημοσκοπικής αντοχής στο ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr