Μαρουσάκης: Με ευνοϊκούς ανέμους, ηλιοφάνεια και αυξημένη θερμοκρασία το πέταγμα του χαρταετού - Ποια περιοχή εξαιρείται
Η πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN για την Καθαρά Δευτέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με καλό καιρό αναμένεται να υποδεχθεί ολόκληρη η χώρα τη Σαρακοστή, καθώς σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη σήμερα Καθαρά Δευτέρα (23/02) στο μεγαλύτερο κομμάτι της ηπειρωτικής χώρας αναμένεται ηλιοφάνεια.
Ο μετεωρολόγος του OPEN μίλησε για βελτίωση του καιρού σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες με εξαίρεση το νησί της Κρήτης, όπου τα φαινόμενα βροχώπτωσης των προηγούμενων ημερών θα διατηρηθούν και σήμερα.
Όσων αφορά τους ανέμους, τα μποφόρ θα είναι ευνοϊκά σχεδόν σε όλη τη χώρα για το πέταμα του χαρταετού αν και στις Κυκλάδες οι βόρειοι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία αν και θα είναι χαμηλή τις πρώτες πρωινές ώρες θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι ήπιος, με τους βοριάδες να παραμένουν στο Αιγαίο και τις βροχοπτώσεις να περιορίζονται στα ανατολικά τμήματα της χώρας.
«Καμπανάκι κινδύνου» για τα αποθέματα ενέργειας στην Ευρώπη: Έρχονται μέτρα για περιορισμό της κατανάλωσης
Τέλος τα προϊόντα κάνναβης σε περίπτερα και αυστηρά πρόστιμα για παράνομη πώληση καπνού και αλκοόλ
Τέλος το οινόπνευμα και το βαμβάκι: Αυτό είναι το νέο υποχρεωτικό κιβώτιο πρώτων βοηθειών για τα ΙΧ
Ποιοι παράγοντες κρίνουν το χρόνο των εκλογών - Τα δύσκολα μέτωπα και το «παράθυρο» του φθινοπώρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




