Οικονομία | 23.06.2022 15:55

Νέα ανακοίνωση από BEAT: Στο 1,2 ευρώ τελικά το κόστος προμίσθωσης ταξί

Newsroom

Στο 1,2 ευρώ έναντι 2 ευρώ που ήταν αρχικά, καθορίζεται η χρέωση προμίσθωσης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Beat. Η εταιρεία αποδίδει την εν λόγω μείωση στην αναπροσαρμογή στον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών ταξί η οποία ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μείωση θα εφαρμοστεί σε όλες τις διαδρομές από την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

«Σκοπός μας με αυτή τη μείωση είναι να συγκρατήσουμε το τελικό κόστος των Beat διαδρομών, προσφέροντας παράλληλα κίνητρο στους οδηγούς για καλύτερες υπηρεσίες.  Θυμίζουμε ότι τη χρέωση προμίσθωσης εισπράττουν οι συνεργάτες οδηγοί, ενώ από την πλευρά μας θα αξιολογούμε διαρκώς την ανάγκη επιβολής χρέωσης όπως και το ύψος της χρέωσης, ανάλογα με τις συνθήκες ζήτησης και προσφοράς», τονίζει η εταιρεία.

Σύμφωνα με την Beat τις πρώτες μέρες εφαρμογής της χρέωσης  προμίσθωσης, 8 στους 10 επιβάτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία εξυπηρετούνται πλέον άμεσα.

«Οι 8.000 συνεργάτες οδηγοί μας διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές. Οι διαδρομές μέσω του app αυξήθηκαν κατά 5%», καταλήγει η Beat.

Όλες οι ειδήσεις

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση της προθεσμίας έως 29 Ιουλίου

Τζιχάντ Γιαϊτζί: Τις φωτιές στην Τουρκία βάζει η Ελλάδα σε συνεργασία με το ΡΚΚ

Πάτρα: Κόντρα για τα πορίσματα και ανατριχιαστικά νέα στοιχεία - Την ώρα του ύπνου ο ασφυκτικός θάνατος Ίριδας και Μαλένας

Έλενα Παπαρίζου: Ετοιμάζει μήνυση η δισκογραφική της εταιρεία για τα επεισόδια των Mad Video Music Awards - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

υπουργείο ΜεταφορώνταξίBeat