Πάσχα: Πλησιάζει το 100% η πληρότητα σε δημοφιλείς προορισμούς
NewsroomΥψηλή φαίνεται να είναι η ζήτηση σε όλους τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς φέτος το Πάσχα παρά τις τσουχτερές τιμές, με τις πληρότητες στα καταλύματα να είναι στα ύψη.
Σύμφωνα με τον Νίκο Χουντρή, εκπρόσωπο της ψηφιακής πλατφόρμας web-greece.gr, όσοι θέλουν να κάνουν το Πάσχα σε έναν από τους γνωστούς προορισμούς θα πρέπει να βιαστούν καθώς η πληρότητα αγγίζει σχεδόν το 100%: «Σε 15 μέρες έχουμε Πάσχα. Φέτος πέφτει πιο αργά. Οι μέρες είναι οι πιο πολλές που έχουν άδεια γιατί πέφτει και η Πρωτομαγιά την Τρίτη του Πάσχα, οπότε αρκετός κόσμος ενδιαφέρεται» ανέφερε στην ΕΡΤ, ο κ. Χουντρής.
Πού κυμαίνονται οι τιμές
Μιλώντας για τους δημοφιλέστερους προορισμούς τόνισε ότι «η Καλαμάτα έχει πληρότητα αυτή τη στιγμή είναι στο 90% και οι τιμές ξεκινούν από 90 ευρώ το δίκλινο». Για όσους επιλέξουν την Κέρκυρα που αγγίζει σε πληρότητες το 100% το κόστος για ένα δίκλινο δωμάτιο ξεκινάει από 90 ευρώ ενώ άλλα 95 ευρώ θα χρειαστεί να πληρώσει για το αυτοκίνητο στο πλοίο, μαζί με τα εισιτήρια για δύο άτομα.
Ένας ακόμη κοντινός ταξιδιωτικός προορισμός στην Αθήνα είναι το Ναύπλιο που έχει πληρότητα 95% και οι τιμές για δωμάτια πλησιάζουν τα 100 ευρώ.
Για όλους όσοι επιλέξουν να πάνε σε ένα νησί, όπως η Πάρος που έχει πληρότητα 71%, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς το κόστος μετακίνησης για δύο άτομα με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αυτοκίνητο πλησιάζει τα 450 ευρώ.
- Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
- «Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται