Οικονομία|08.04.2020 16:11

Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος απάντησε στα ερωτήματα των αναγνωστών

Newsroom

Από τις 14:00 και για μία περίπου ώρα ο δικηγόρος – εργατολόγος Γιάννης Καρούζος απάντησε την Τετάρτη στα ερωτήματα των αναγνωστών του ethnos.gr, σε ένα live video και μέσα από την πλατφόρμα της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN TV.

Με τη βοήθεια του δημοσιογράφου του ethnos.gr Γιάννη Φώσκολου, ο ειδικός εργατολόγος έδωσε τις απαντήσεις του στα δεκάδες ερωτήματα για τα εργασιακά που έθεσαν οι αναγνώστες του ethnos.gr από τη Δευτέρα και μέχρι την Τρίτη (7/4) το μεσημέρι.

Mία από τις συχνές ερωτήσεις η οποία ετέθη, αφορούσε το δώρο Πάσχα στις πληττόμενες επιχειρήσεις και το πότε αυτό θα καταβληθεί. Ο εργατολόγος διευκρίνισε ότι σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε εκείνη η οποία αφορά επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο, η καταβολή του δώρου Πάσχα θα γίνει μέχρι και τις 30/6/2020.

Το live, πέραν βεβαίως της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να το παρακολουθείτε και μέσα από το υβριδικό κανάλι του ethnos.gr, το οποίο βρίσκεται στην «ομπρέλα» της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN TV, αλλά και μέσα από τη σελίδα του ethnos.gr στο Facebook. Με αυτό τον τρόπο και προσαρμοσμένο στη νέα εποχή, το ethnos.gr καθιερώνει ένα διαφορετικής μορφής live chat με τους αναγνώστες, προσφέροντας live εικόνα.

Μείνετε «συντονισμένοι» για το επόμενο live του site μας.

Γιάννης Καρούζοςεργασιακάlive streaming