Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Αναρτήθηκε η προκήρυξη για προσλήψεις Ειδικών Φρουρών
Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η προκήρυξη για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση ομάδων προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη δημοσιότητα δόθηκε τη Δευτέρα 31 Μαΐου η προκήρυξη για προσλήψεις Ειδικών Φρουρών για την αστυνόμευση των Πανεπιστημίων.
Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί καθορίζεται σε 400, με δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη εντός 9 μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων, όπως αναφέρεται.
Ήδη από το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο είχε πει ότι «η προστασία των πανεπιστημίων μέσω της δημιουργίας αυτών των Ομάδων, σε συνεννόηση πάντα με τις διοικήσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αποτέλεσε μία κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση».
Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ
Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



