Μυθικό ακίνητο στο Κολωνάκι αγόρασε ο «Mr. Jumbo» με 3.000.000 ευρώ
Απέκτησε και έπαυλη στην Εκάλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την κατοικία του μεγαλοεπενδυτή Φερίτ Σαχένκ της Dogus, στο Κολωνάκι, αγόρασε ο Απόστολος Βακάκης, γνωστός και ως Mr Jumbo.
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή πολυκατοικία έξι ορόφων, η οποία βρίσκεται στη γωνία Υψηλάντου και Γενναδίου.
Μάλιστα διατηρεί την αισθητική της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ‘50, με μεγάλα και άνετα ενιαία οροφοδιαμερίσματα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταγράφει το ρεπορτάζ, το κόστος της μεταβίβασης έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Σαχένκ είχε βάλει πωλητήριο σε ακίνητα όπως το ξενοδοχείο Capri Palace στη Ρώμη και το Grand Hyatt στην Κωνσταντινούπολη.
Εντούτοις, ο μεγαλοεπενδυτής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το Χίλτον και το ποσοστό του στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο κ. Βακάκης απέκτησε πρόσφατα και μία εκπληκτική έπαυλη στην Εκάλη.
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




