• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ανακοινώθηκαν 8 νέα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία που ανοίγουν το 2026 - Η λίστα και οι περιοχές«PAN-PAN, PAN-PAN»: Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν τη συντριβή του αεροσκάφους στην Τουρκία - Ποια είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που έχασε τη ζωή τηςΣέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου - «Άφησε το κινητό του στο σπίτι»«Τιμωρία» Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Έγραψες ψέματα για εμένα και δεν θα απαντήσω στην ερώτησή σου!»
δημοφιλές τώρα: Λος Άντζελες: Νέο ρεκόρ Γκίνες για το σπίτι του «Home Alone» - Έγινε το μεγαλύτερο τζίντζερμπρεντ...
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   31.01.2022 13:26
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

Παρατείνεται η προθεσμία για το «Εξοικονομώ» και για άλλα προγράμματα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
(Eurokinissi)
(Eurokinissi)

Σειρά παρατάσεων προγραμμάτων ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Συγκεκριμένα, όπως είπε η «κυβέρνηση, έχοντας πλήρη αντίληψη των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο και αναπόφευκτα επηρεάζουν και τη χώρα μας, προχωρά σε νέες παρεμβάσεις για την περαιτέρω διευκόλυνση και στήριξη των πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελλάδα | 31.01.2022 13:09
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Χιόνια, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Οικονομία | 31.01.2022 12:39
Μεταβιβάσεις ακινήτων χωρίς βεβαίωση ΤΑΠ - Πιο εύκολα η δήλωση φόρου κληρονομιάς
Τηλεόραση | 31.01.2022 12:57
Πάνος Νάτσης: Συγκινούν τα πλάνα από τα backstage της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη

Συγκεκριμένα:

  • Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους πολίτες για συμμετοχή στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ 2021», δίνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, νέα παράταση, κατά 15 ημέρες, στη διαδικασία υποβολής σχετικών αιτήσεων και έτσι η καταληκτική ημερομηνία μεταφέρεται στις 15 Φεβρουαρίου 2022.
  • Δίνεται -μέσω νομοθετικής πρωτοβουλίας- η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν υποβάλει δηλώσεις γονικής παροχής, δωρεάς και μεταβίβασης ακινήτων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, να συντάξουν τα σχετικά συμβολαιογραφικά έγγραφα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 και να προχωρήσουν με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ίσχυαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.
  • Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία των ενοποιημένων ΚΑΔ που μπορούν να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση χρεών που προβλέπει την τμηματική καταβολή έως και 72 μηνιαίων δόσεων, τόσο για την ΑΑΔΕ όσο και για τον ΕΦΚΑ.
  • Δίνεται δίμηνη παράταση έως και τις 31 Μαρτίου 2022 στη δυνατότητα ολοκλήρωσης των μεταβιβάσεων ακινήτων μέσω της βεβαίωσης μηχανικού χωρίς την υποχρέωση σύνταξης Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου.
  • Παρατείνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.
Διαβάστε ακόμη

Θρήνος για την Ελληνίδα αεροσυνοδό που επέβαινε στο μοιραίο Falcon 50 - Σε «ουδέτερη χώρα» θα σταλεί το μαύρο κουτί

Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο κέντρο – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» λόγω κακοκαιρίας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Εισαγγελέα οι πρώτες 50 μαζικές διαγραφές αγροτεμαχίων στο Ε9 - Εξετάζονται συνολικά 3.000 περιπτώσεις ιδιοκτητών

Χριστούγεννα χωρίς στρες: Πώς να επιβιώσετε μέσα στη φρενίτιδα των γιορτών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Εξοικονομώ - Αυτονομώ
  • Γιάννης Οικονόμου
  • ειδήσεις τώρα
  • εξοικονομώ κατ΄οίκον
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr