• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο ΜαϊάμιΑνυποχώρητοι οι αγρότες : Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεωνΓαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούςΕφιάλτης για 15χρονη στο Ηράκλειο: Άνδρας δημοσίευσε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της
δημοφιλές τώρα: Πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι μετανάστες σε κέντρα κράτησης στις ΗΠΑ και ο Τραμπ κοιτάζει αλλού
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   06.04.2022 08:12
Newsroom
Newsroom

Δημοπρασία αυτοκινήτων - ΑΑΔΕ: Στο «σφυρί» 87 οχήματα από 200 ευρώ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Αυτοκίνητα / Pexels
Αυτοκίνητα / Pexels

Την ευκαιρία να αποκτήσουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε πολύ χαμηλή τιμή θα έχουν οδηγοί, καθώς η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε νέα δημοπρασία. Αναλυτικά η λίστα με τα 87 επιβατικά αυτοκίνητα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 200 (!) ευρώ.

Ειδικότερα, το Τελωνείο της Κομοτηνής έχει ανακοινώσει δύο δημοπρασίες: Μία στις 14 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και μία στις 4 Μαΐου, η οποία θα περιλαμβάνει πληθώρα ευκαιριών, ανάμεσα στις οποίες 87 επιβατικά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, με τις τιμές να ξεκινούν από 200 ευρώ.

Μάλιστα, σε αυτό το ποσό (σ.σ. των 200 ευρώ) υπάρχει ένα Ford Galaxy του 1999 με κινητήρα βενζίνης 2.300 κ.εκ. και δύο Opel Vectra Caravan. Το ένα είναι του 1998 και κινείται με βενζινοκινητήρα 1.799 κ.εκ. και το έτερο φέρει χρονολογία 1999 και ενσωματώνει 2λιτρο κινητήρα βενζίνης.

Στη λίστα των ευκαιριών, επίσης, περιλαμβάνονται και αρκετά μοντέλα που είναι κατασκευασμένα μετά το έτος 2000, όπως ένα Nissan X-Trail (850 ευρώ) του 2005 με βενζινοκινητήρα 2,5 λτ., ένα Volvo S60 (1.050 ευρώ) του 2003 με κινητήρα βενζίνης 1.984 κ.εκ., αλλά και ένα VW Passat (700 ευρώ) του 2002 με μοτέρ βενζίνης 1.756 κ.εκ.

Επίσης, διατίθεται και ένα πετρελαιοκίνητο Opel Corsa (2.000 ευρώ) με 1.700αρι μοτέρ και έτος κατασκευής το 2003, ένα diesel VW Passat Variant (800 ευρώ) του 2004 με κινητήρα 1.896 κ.εκ., αλλά και μια diesel Mercedes-Benz E270 (2.500 ευρώ) του 2003 με κινητήρα 2,4 λίτρων. Μεταξύ άλλων, διατίθεται και ένα Ford Mondeo (900 ευρώ) του 2005 με 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και ένα Ford Maverick (2.200 ευρώ) του 2004 με κινητήρα βενζίνης και υγραερίου των 2.261 κ.εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Auto | 08.03.2022 11:00
Υποχρεωτικό το μαύρο κουτί στα αυτοκίνητα – Θα δίνει σημαντικές απαντήσεις
Auto | 06.04.2022 07:20
Πόσο «καίει» το αυτοκίνητο; Οι παράγοντες που καθορίζουν την κατανάλωση καυσίμου

Τέλος, υπάρχει και ένα VW Eos (5.000 ευρώ) του 2006 με μοτέρ βενζίνης 1.984 κ.εκ., ενώ ξεχωρίζει και μια Jaguar X-Type (5.500 ευρώ) του 2008 με diesel κινητήρα 2,2 λίτρων.

Σημειώνεται πως το ποσό εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ.

Η νέα δημοπρασία της ΑΑΔΕ περιλαμβάνει οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. με το ποσό της εγγύησης συμμετοχής να είναι 100 ευρώ, αλλά και μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα για κυκλοφορία (ποσό εγγύησης 100 ευρώ) και δίκυκλα για διάλυση (ποσό εγγύησης 50 ευρώ).

Υπογραμμίζεται ότι μόλις τελειώσει η πλειοδοσία του κάθε οχήματος, ο πλειοδότης καλείται να καταβάλει προκαταβολή 20% επί της τιμής πλειοδοσίας στο Ταμείο του Τελωνείου Κομοτηνής.

Για να δείτε αναλυτικά το σύνολο των οχημάτων πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμη

Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις

«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΑΑΔΕ
  • ειδήσεις τώρα
  • δημοπρασία
  • αυτοκίνητο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr