Απεργία στις τράπεζες: 24ωρο «λουκέτο» - Η ημερομηνία
Οι υπάλληλοι ζητούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι τρεις απολυμένοι εργαζόμενοι της Attica Bank🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ έλαβε ομόφωνη απόφαση για παντραπεζική πανελλαδική απεργία την προσεχή Παρασκευή (23/5), με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων και την επιστροφή των τριών απολυμένων στην Attica Bank, με τον έναν εργαζόμενο να είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων.
Τονίζει μεταξύ άλλων, πως: «Σε μια περίοδο που οι Τράπεζες παρουσιάζουν συνεχόμενες κερδοφόρες χρήσεις πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, χάριν κυρίως του αδιάκοπου αγώνα των τραπεζοϋπαλλήλων αλλά και των ανακεφαλαιοποιήσεων από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου Πολίτη, με τις προβλέψεις, μάλιστα, των Διοικήσεών τους να παραμένουν σταθερά αισιόδοξες για τα επόμενα έτη, είναι ανήκουστο, λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, να προκαλείται τέτοιας μορφής ρήγμα στις σχέσεις των κοινωνικών εταίρων».
Η ΟΤΟΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο Διοίκησης της Attica Bank, Λ. Κηφισίας 260 – 262, Χαλάνδρι, στις 7.45 π.μ.
Αγρότες: Νέο «μπλόκο» στον διάλογο - «Παίζουν την κολοκυθιά, ο πρωθυπουργός δε λειτουργεί με τελεσίγραφα» λέει το Μαξίμου
Απεργία ταξί: Τραβούν χειρόφρενο για 48 ώρες στην Αττική - Τι ζητούν οι οδηγοί
Αμερικανός που δεν ξέρει... γρι ισπανικά, μιλά άπταιστα κάθε φορά που κάνει χειρουργείο
Κατάστημα εστίασης διαφημίζει καφέ με AI φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη - Τι απαντά ο ιδιοκτήτης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



