Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς
Για την εξαιρετική συμβολή του στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αναγόρευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Mytilineos, Ευάγγελου Μυτιληναίου σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς αποφάσισε ομόφωνα η Σύγκλητος του Ιδρύματος.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην 6η Συνεδρία στις 31.1.2019 επικύρωσε ομόφωνα την απόφαση του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών να αναγορεύσει σε επίτιμο Διδάκτορα τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, για την εξαιρετική συμβολή του στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η τελετή της αναγόρευσης θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα σε χώρο, μέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως από το Πανεπιστήμιο.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




