Λεμέρ - Κορονοϊός: Κρατικοποίηση μεγάλων εταιρειών εφόσον χρειαστεί
«Δεν θα διστάσω να χρησιμοποιήσω όλα τα διαθέσιμα μέσα για να προστατεύσω μεγάλες γαλλικές εταιρείες», σημείωσε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η γαλλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να στηρίξει μεγάλες εταιρείες που πλήττονται από την αναταραχή στη χρηματοπιστωτική αγορά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, μεταξύ των οποίων και την εθνικοποίηση εάν χρειαστεί, δήλωσε την Τρίτη 17/3 ο υπουργός Οικονομικών, Μπρουνό Λεμέρ.
«Δεν θα διστάσω να χρησιμοποιήσω όλα τα διαθέσιμα μέσα για να προστατεύσω μεγάλες γαλλικές εταιρείες», δήλωσε ο Λεμέρ σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους. «Αυτό μπορεί να γίνει με ανακεφαλαιοποίηση, μπορεί να γίνει με την απόκτηση ποσοστού, μπορώ ακόμα και να χρησιμοποιήσω τον όρο εθνικοποίηση, εάν χρειαστεί», πρόσθεσε ο Λεμέρ.
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



