Πολιτική|30.11.2020 19:00

Νικολαΐδης: Ζητά απαντήσεις από τον πρωθυπουργό για τη φωτογραφία χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα

Newsroom

Απαντήσεις ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτογραφία που δείχνει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι με το ποδήλατό του και ανάμεσα σε ανθρώπους με μηχανές και χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα. Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα το documentonews.gr και, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αυτή η φωτογραφία φέρεται να είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί απαντήσεις, καθώς όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, περιμένουν όλοι μια επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή. 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι», αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή» τονίζει ο Αλ. Νικολαΐδης.

ΚορονοϊόςΠάρνηθαΚυριάκος Μητσοτάκηςlockdown