Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κόρη του Δάφνη σε βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι
NewsroomΤο βιβλιοπωλείο «Πλειάδες» στο Παγκράτι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη.
Περιμένοντας τη σειρά του για να μπει στο βιβλιοπωλείο, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ανταλλάξουν ευχές.
Συνομιλώντας με μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, ο Πρωθυπουργός ρώτησε τους μικρούς μαθητές για την εμπειρία τη τηλεεκπαίδευσης. «Είστε από τους λίγους οι οποίοι ασχολούνται με το βιβλίο», ανέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας από τους πολίτες που περίμεναν στην ουρά και συζήτησαν για τις τελευταίες εκδόσεις.
Τι βιβλία δώρισε στην κόρη του ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δώρισε στην κόρη του Δάφνη το βιβλίο «Ελλάδα: Βιογραφία ενός σύγχρονου έθνους» του Roderick Beaton. Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγόρασε το μυθιστόρημα «Ο βασιλιάς της» του Χρήστου Χωμενίδη, την οικονομική και πολιτική ιστορία «Η άνοδος και η πτώση της κλασικής Ελλάδας» του Josiah Ober, το βιβλίο «Το ελληνικό όνειρο», που αποτελεί έναν διάλογο του καθηγητή Στάθη Καλύβα με τον δημοσιογράφο Κώστα Γιαννακίδη, και το βιβλίο «Project Fix: Αναβιώνοντας το μέλλον» της αρχιτέκτονος Καλλιόπης Κοντόζογλου για τη μετατροπή του κτιρίου της ζυθοποιίας Φιξ σε στέγη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
- «Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
- Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
- Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
- Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες