Πολιτική|25.02.2021 14:48

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Πες μου ποιο ένοχο μυστικό με συνδέει με την Μενδώνη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Στην επισήμανση ότι το ελληνικό #metoo ξεκίνησε από εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική κυβέρνηση προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό συνέβη διότι όσοι μίλησαν αισθάνονται άνετα σήμερα να το κάνουν. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο παρελθόν δεν μπορούσαν να μιλήσουν διότι γνώριζαν ότι δεν θα έβρισκαν την πολιτική στήριξη που βρίσκουν με την παρούσα κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σας εκβιάζει μία υπουργός

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική μνεία στα περί ένοχων μυστικών που ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρα, με βάση τα οποία ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αποπέμψει την κυρία Μενδώνη. «Πείτε μας ποιο είναι το ένοχο μυστικό; Αυτός είναι ο ορισμός της λάσπης κ. Τσίπρα. Σας ρωτώ ευθέως: ποιο είναι το ένοχο μυστικό που με συνδέει με την κα Μενδώνη; Από που με κρατάει; Έτσι γεννιούνται οι θεωρίες συνομωσίας και οι τερατολογίες στο διαδίκτυο». Κάλεσε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευση να τα πει αν τα γνωρίζει και να μην πετάει απλά λάσπη στον ανεμιστήρα. «Πες, πες κάτι θα μείνει», τόνισε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι απλά ο κ. Τσίπρας ήθελε να αφήσει ένα ασαφές υπονοούμενο, μια θολούρα.

Ο πρωθυπουργός επανήλθε στα περί Παύλου Πολάκη και παράλληλα «άδειασε» τον βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη για την ανάρτησή του στην οποία χαρακτήρισε «κίναιδο» τον Άρη Βελουχιώτη. Όπως είπε πήρε τηλέφωνο τον βουλευτή του και του ζήτησε να ανακαλέσει κάτι που έκανε. «Η κυβέρνηση αυτή τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», σημείωσε και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη. «Μπορείτε να καταδικάσετε τις χυδαιότητες και να μην κρύβεστε πίσω από γενικόλογες αναφορές περί πληκτρολογίων, είπε στον κ. Τσίπρα. Ετσι θα αποδείξετε ότι Τσίπρας, Πολάκης και Βαξεβάνης δεν είναι το ίδιο και αυτό», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Για «αριστερόστροφο Τραμπισμό» κατηγόρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Τσίπρα 

Κυριάκος ΜητσοτάκηςMeTooΑλέξης ΤσίπραςΝέα ΔημοκρατίαΒουλήΣΥΡΙΖΑ