Πολιτική|28.05.2021 16:10

Μεταξουργείο: Η ανάρτηση της Άννας Βαγενά για τη διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Άννα Βαγενά.

Σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η Άννα Βαγενά, στην περιοχή του Μεταξουργείου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών κάθε μέρα, οι πλατείες έχουν γεμίσει με ναρκωμανείς ανθρώπους και εν γένει η εικόνα είναι πολύ άσχημη.

Η ανάρτηση της κυρίας Βαγενά αναφέρει:

Σας κοινοποιώ μερικές από τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει η ίδια στη γειτονιά μου στο Μεταξουργείο, κοντά στην πλατεία Αυδή, σε περιοχή που είναι γεμάτη από εστιατόρια, καφέ, θέατρα, τη Δημοτική Πινακοθήκη και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Αθηναίων επί της πλατείας Κουμουνδούρου.

Η κατάσταση με τη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών είναι αφόρητη και γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη. Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας, όχι μόνο για τις εικόνες που θα αντικρίσουμε, αλλά και για το τι μπορεί να μας συμβεί.

Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για να πάνε στο σχολείο και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, διασχίζουν δρόμους που είναι γεμάτοι από εμπόρους και χρήστες ναρκωτικών και εισπράττουν εικόνες σαν αυτές που βλέπετε στις φωτογραφίες. Η υγεία μας είναι εκτεθειμένη σε κάθε είδους κίνδυνο. 

Έχω απευθύνει εκατοντάδες επιστολές, επί πολλά χρόνια, προς όλους τους υπεύθυνους, Πρωθυπουργό, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Δήμαρχο Αθηναίων, Υποδ/νση Δίωξης Ναρκωτικών κ.ά., αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι παρόμοια κατάσταση επικρατεί και σε άλλες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας -με εξαίρεση βέβαια το Κολωνάκι, όπου κυκλοφορούν οι εκλεκτοί του επιτελικού μας Κράτους-.

Νομίζω ότι πρέπει να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας και να αντισταθούμε σε αυτή την απαξίωση.

Δεν είμαστε πολίτες «παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

Μερικές από τις φωτογραφίες της ανάρτησης:

Copyright: Facebook
Copyright: Facebook
Copyright: Facebook

Όλες οι ειδήσεις

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Τουρκία στο παρά πέντε της επίσκεψης Τσαβούσογλου

Πράσινο Πιστοποιητικό: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε 8 ερωταπαντήσεις

Αγία Σοφία: Σε κακά χάλια ένα χρόνο μετά τη μετατροπή του ναού σε τζαμί

Ελληνική επιστημονική επιτυχία: Μείωσαν το ιϊκό φορτίο ασθενών covid κατά 25% με αλατόνερο

Άννα ΒαγενάΜεταξουργείοΣΥΡΙΖΑ