Πολιτική|01.06.2021 16:34

Παππάς για Προανακριτική: «Κλείνει ο κύκλος της φάρσας - Η συνέχεια στην Ολομέλεια»

Newsroom

Ως μία «κακόγουστη φάρσα που έχει εξελιχθεί σε φιάσκο» χαρακτήρισε ο Νίκος Παππάς την Προανακριτική Επιτροπή και σημείωσε πως η συνέχεια θα δοθεί στην Ολομέλεια της Βούλης. Μέχρι την Παρασκευή ο Νίκος Παππάς θα καταθέσει με υπόμνημα στη Βουλή τις θέσεις του για τις σε βάρος του κατηγορίες που τον εμπλέκουν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Αναλυτικά ο Νίκος Παππάς σημείωσε:

«Αυτή η Προανακριτική Επιτροπή στήθηκε μόνο και μόνο επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, επειδή ωφέλησε το δημόσιο, επειδή φορολόγησε για πρώτη φορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς και, κυρίως, επειδή εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Σήμερα, με συνοπτικές διαδικασίες, περιλαμβανομένων καθυστερήσεων αλλά και των διακοπών του Πάσχα σε ένα διάστημα λιγότερο από δύο μήνες, με μόνο 13 συνεδριάσεις, κλείνει ο κύκλος κατάθεσης των μαρτύρων.

Κλείνει ο κύκλος μιας κακόγουστης φάρσας, μιας κακόγουστης παράστασης που έχει εξελιχθεί σε φιάσκο και μπούμερανγκ για τους πολιτικούς της εμπνευστές. Τη συνέχεια θα έχει τη δυνατότητα να τη δει όλος ο ελληνικός λαός στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όλες οι ειδήσεις

Επανασχεδιασμό του ΕΣΥ προανήγγειλε ο Μητσοτάκης - Νέος χάρτης νοσοκομείων

Υπόθεση παρενόχλησης Θεσσαλονίκη: Τι λένε οι γείτονες του κατηγορούμενου – Η απάντηση του δικηγόρου

Νέο πτωχευτικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για 240 και 420 δόσεις - Τι πρέπει να κάνετε

Αντιδράσεις από ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου: «Αποκρουστικές οι γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα»

προανακριτικήΣΥΡΙΖΑΝίκος Παππάς