Πολιτική|10.06.2021 11:47

Πελώνη: Μόνο για διεύρυνση ωραρίου στην εστίαση συζητάμε

Newsroom

Σαφής ήταν η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία  Πελώνη, σε ό,τι αφορά την προμήθεια των self test από τα φαρμακεία.

Η κ.Πελώνη, δήλωσε ότι «η συμφωνία με τους φαρμακοποιούς για την προμήθεια των self test ισχύει έως τις 19 Ιουνίου και πρέπει να διατηρηθεί στο ακέραιο». Αν υπάρχει κάτι διαφορετικό στη Θεσσαλονίκη θα εκληφθεί ως εκβιασμός», πρόσθεσε σχολιάζοντας πληροφορίες ότι στην Θεσσαλονίκη κάποια φαρμακεία δεν παρέχουν πλεόν self test.

Μιλώντας στον Σκάι, η κ. Πελώνη αναφέρθηκε και στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν εξετάζει προς το παρόν το ενδεχόμενο, απελευθέρωσης αλλά τη διεύρυνσή του. «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για πλήρη απελευθέρωση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τα προνόμια σε εμβολιασμένους η κ. Πελώνη επανέλαβε ότι στόχος είναι η επίτευξη της ανοσίας και πως πρέπει να το ξανασκεφθούν όσοι είναι διστακτικοί. Παρόλα αυτά επανέλαβε τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι τέτοιο μέτρο μπορεί να θεσμοθετηθεί όταν ανοίξει η διαδικασία του εμβολιασμού για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Υπεραμύνθηκε του εργασιακού νομοσχεδίου η κυβερνητική εκπρόσωπος

Το νομοσχέδιο δίνει λύση στα πραγματικά προβλήματα των πραγματικών εργαζομένων, δεν μπορούμε να κλέινουμε τα μάτια, σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις αυριανές κινητοποιήσεις εναντίον του νομοσχεδίου για τα εργασιακά. Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κ. Πελώνη απέκλεισε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι εργαζόμενοι ακολουθούν μετά τους υγειονομικούς

Self test - Θεσσαλονίκη: Σταματά σήμερα η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία

Αρση Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι, για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και γάμους

Σαρηγιάννης: Έχω πει ψέματα για τα κρούσματα για να μην σπείρω πανικό

Αριστοτελία Πελώνηωράριοεστίασηεργασιακό νομοσχέδιο