Πολιτική | 28.06.2021 20:19

Πελώνη για freedom pass: Ο Τσίπρας κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια

Newsroom

Απάντηση στον ΑλέξηΤσίπρα έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το freedom pass. Ο Α. Τσίπρας οποίος έκανε λόγο για «χαρτζιλίκι» 150 ευρώ.

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια. Χαρακτηρίζει την επιβράβευση των νέων για την υπομονή που έδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας «εξαγορά», επειδή, όπως όλοι θυμούνται, έτσι έμαθε να μεταχειρίζεται ο ίδιος τους πολίτες», σημείωσε η Αριστοτελία Πελώνη, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση προσφέρει την «Κάρτα Ελευθερίας» στη νέα γενιά, που σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες πολιτών, δεν έλαβε κάποιο αντιστάθμισμα για όσα στερήθηκε στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την κυρία Πελώνη, παρέχει ένα πρόσθετο κίνητρο για τον εμβολιασμό τους, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου. Καλεί, αφενός, τον Αλ. Τσίπρα εάν διαφωνεί να το δηλώσει ξεκάθαρα και αφετέρου να μην κρύβεται πίσω από την «αλληλεγγύη» που όψιμα θυμήθηκε.

Τσίπρας: «Η αλληλεγγύη δεν εξαργυρώνεται»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε σχετικά: «Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται. Η αλληλεγγύη όμως είναι στάση ζωής - Δεν εξαργυρώνεται».

T

Όλες οι ειδήσεις

Freedom pass: Πώς θα λειτουργεί και πού θα χρησιμοποιείται - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Γλυκά Νερά: Όλο το σκεπτικό της εισαγγελέως για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Freedom pass: 150 ευρώ στους νέους - «Τσιμπήστε την ευκαιρία να τσιμπηθείτε με εμβόλιο», είπε ο Μητσοτάκης

Εμβόλιο AstraZeneca - Νέα προειδοποίηση ΕΟΦ: Ποιοι δεν πρέπει να το κάνουν

Το «Πηγάδι της Κόλασης»: Η μυστηριώδης τρύπα που βγάζει αφόρητη μυρωδιά και παραμένει ανεξερεύνητη

Αλέξης ΤσίπραςΑριστοτελία Πελώνηfreedom passεμβολιασμοί