Πολιτική|20.01.2019 12:02

Λοβέρδος: Αν ο Θεοχαρόπουλος ψηφίσει τις Πρέσπες θα διαγραφεί

Newsroom

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προνήγγειλε ότι όποιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών θα έχει συνέπειες. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε πως «οι 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είμαστε κατά της συμφωνίας. Όλες οι αναστατώσεις ενός ή δύο ανθρώπων θα εξαφανιστούν».

Παράλληλα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο τόνισε πως «εάν έχει γνώμη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν θα είναι στην επιτροπή της Βουλής. Θα αντικατασταθεί από τον κ. Σκανδαλίδη». «Έχουμε κοινοβουλευτική ομάδα μπετόν αρμέ. Γιατί να ασχολούμαστε με τον κ. Θεοχαρόπουλο;» διερωτήθηκε.

«Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών» προσθέτοντας πως «αν υπάρξει απόκλιση θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο που έχει πει η κυρία Γεννηματά» διευκρίνισε ακόμη.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τη στάση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε πως ««εγώ ξέρω τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Δεν δίνω τόση σημασία στο τι λένε όσοι δεν είναι βουλευτές. Είμαστε σαφώς απέναντι (σ.σ. στη Συμφωνία)».

Συμφωνία των ΠρεσπώνΑνδρέας Λοβέρδος