Πολιτική|09.08.2021 17:23

Φωτιά – Επικοινωνία Μητσοτάκη με δημάρχους Ιστιαίας και Μαντουδίου: «Εθνικός στόχος η αναστήλωση της Εύβοιας»

Newsroom

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους δημάρχους Ιστιαίας και Μαντουδίου – που δοκιμάζονται από τη μεγάλη φωτιά που καίει στη Βόρεια Εύβοια- είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 9 Αυγούστου.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως «η “αναστήλωση” της Βόρειας Εύβοιας θα γίνει Εθνικός στόχος».  Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κοντζιά:

«Πριν λίγα λεπτα ολοκληρώθηκε μακρά συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη. Εξέθεσα την κατάσταση και τα προβλήματα. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η «αναστήλωση» της Βόρειας Εύβοιας θα γίνει Εθνικος στόχος. Θα στηριχτούν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας μας με κάθε μέσο και τρόπο και ότι τα χαμένα εισοδήματα θα εξασφαλισθούν. Τα πρώτα μέτρα θα ανακοινωθούν άμεσα. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο μέτωπο, για να σώσουμε ότι μπορούμε. Ο μεγάλος αγώνας είναι η επόμενη μέρα. Καλή δύναμη σε όλους μας».

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά – Εύβοια: Μαζική φυγή κατοίκων και παραθεριστών

Φωτιά: Σύσκεψη για πυρόπληκτους, δήλωση Μητσοτάκη, Υπουργικό Συμβούλιο και συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα

Φωτιά Εύβοια: Σοκαριστικό βίντεο – Η βιβλική καταστροφή από ψηλά

Φωτιά Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελίες ότι ζήτησε μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

Κορονοϊός: Συναγερμός για τη διασπορά στην Κρήτη - «Θα ζήσουμε ό,τι βίωσε η Ιταλία στο πρώτο κύμα»

φωτιάπυρκαγιάφωτιά τώραΚυριάκος Μητσοτάκης