Πολιτική|04.10.2021 13:13

Καμμένος: «Εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα» - Απάντηση σε ανάρτηση για τις Πρέσπες

Newsroom

Δεν άφησε χωρίς σχόλιο ο Πάνος Καμμένος μια ανάρτηση στο twitter «περί εξαγοράς των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών».

«Για να μην ψάχνετε φαντάσματα εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα ..», απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

T

Νέα Δημοκρατία: Να απαντήσει ο Τσίπρας στις καταγγελίες Καμμένου

Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει για όσα κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, περί εξαγοράς βουλευτών των ΑΝΕΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ σημειώνει ότι έχουν περάσεις 3 ημέρες από τις δηλώσεις Καμμένου στον ΣΚΑΪ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει.

«Έχουν περάσει τρία εικοσιτετράωρα αφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του κ. Καμμένου περί εξαγοράς βουλευτών του. Ο λαλίστατος κ. Τσίπρας δεν έχει ακόμα βρει μια κουβέντα για να απαντήσει στις βαρύτατες καταγγελίες του πρώην συγκυβερνήτη του. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν το ερώτημα: Θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας; Θα διαψεύσει τον πρώην συγκυβερνήτη του;»

Η δήλωση Καμμένου στον ΣΚΑΪ

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Παρασεκυή και αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών είχε δηλώσει: «Πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Όλες οι ειδήσεις

Άγνωστος Στρατιώτης: Το προφίλ του 58χρονου που έφτασε με αγροτικό στο μνημείο – Τι βρέθηκε στο όχημά του

Κορονοϊός: Έρχονται περισσότερες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους, σε «σημείο κανονικότητας» - Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

Προκλητικός Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες δε μπορούν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους

Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη ένα άτομο για την επίθεση ακροδεξιών στην αντιφασιστική συγκέντρωση

28η Οκτωβρίου - Βορίδης: Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά με τη συμμετοχή όλων

Συμφωνία ΠρεσπώνΠάνος ΚαμμένοςΠρέσπεςεξαγορά