Πολιτική|01.11.2021 13:38

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξέλιξη του κορονοϊού τον χειμώνα

Newsroom

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη έδειξε ως τον «αποκλειστικά υπεύθυνο» για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού μέσα στον χειμώνα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος με δήλωση που έκανε on camera.   

«Με 1.110 απώλειες τον Οκτώβριο και 421 διασωληνωμένους ο κ. Μητσοτάκης αρνείται την ελάχιστη συνεννόηση» τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος στη δήλωσή του και προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός «λέει “όχι” στην πρόταση Τσίπρα για κοινής αποδοχής Επιστημονική Επιτροπή που θα αναλάβει τη διαχείριση της πανδημίας, στην οποία απέτυχε παταγωδώς απαξιώνοντας τους επιστήμονες».

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Με 1.110 απώλειες τον Οκτώβριο και 421 διασωληνωμένους ο κ. Μητσοτάκης αρνείται την ελάχιστη συνεννόηση.

Λέει όχι στην πρόταση Τσίπρα για κοινής αποδοχής Επιστημονική Επιτροπή που θα αναλάβει τη διαχείριση της πανδημίας, στην οποία απέτυχε παταγωδώς απαξιώνοντας τους επιστήμονες.

Αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ προχωράει σε μείωση δαπανών για την Υγεία κατά 900 εκατ. ευρώ αντί για στοχευμένες δράσεις, ώστε να πειστούν όχι οι αντιεμβολιαστές, αλλά οι συμπολίτες μας που διατηρούν ακόμα επιφυλάξεις για το εμβόλιο, ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να αρχίσει να στέλνει SMS.

Για άλλη μια φορά είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξέλιξη της πανδημίας τον χειμώνα».

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΝάσος ΗλιόπουλοςΚορονοϊόςΣΥΡΙΖΑ