Πολιτική|13.12.2021 12:33
Νίκος Ανδρουλάκης: Άφησε λουλούδια στον τάφο της Φώφης Γεννηματά
NewsroomΠριν την ανάληψη και επίσημα των καθηκόντων του ως νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 13 Δεκεμβρίου, το Α' Νεκροταφείο, όπου άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τάφο της Φώφης Γεννηματά. Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε και τον τάφο του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.
Υπενθυμίζεται ότι, στην ομιλία μετά τη σαρωτική νίκη του, το βράδυ της Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να υπερασπιστούν την παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για «ενότητα και πολιτική αυτονομία» της παράταξης.
Διαβάστε ακόμη
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος