Πολιτική|31.01.2019 12:10

Ψαριανός: Φτηνιάρικα κόλπα τα περί ηχητικών αποσπασμάτων

Newsroom

Ο Γρηγόρης Ψαριανός πέρασε στην αντεπίθεση κι έκανε λόγο για «κωμικοτραγικά και φτηνιάρικα κόλπα», αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος, στο οποίο ακούγεται να λέει ότι δεν θα αποχωρήσει από το Ποτάμι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι είχε δηλώσει εξαρχής ότι ο μόνος δρόμος για το Ποτάμι ήταν να στηρίξει μία φιλελεύθερη και φιλοευρωπαϊκή κυβερνητική λύση.

Πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν σε στενή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αναφέροντας μάλιστα ότι ήδη πριν από 9 μήνες ο Ζόραν Ζάεφ είχε πει πως δεν χρειάζεται η ψήφος των ΑΝΕΛ, γιατί τη Συμφωνία των Πρεσπών θα την ψηφίσει το Ποτάμι.

Ο κ. Ψαριανός αποκάλυψε επίσης ότι όταν ο ίδιος είχε προτείνει στην παράταξη να επιλέξουν την αποχή, ο επικεφαλής του κόμματος, του απάντησε πως έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία.

Την Τετάρτη το βράδυ (30/1) ο Γρηγόρης Ψαριανός ανάρτησε ένα tweet όπου ανέφερε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «σύντομα θα αποκαλύψει πόσα πήρανε όλοι αυτοί οι Προδότες. Εκτός των τελευταίων τριών, έχουμε και Φωτήλα, Θεοχάρη, Ιλχάν, Μάρκου, Μπαργιώτα, αλλά και πάνω από 100 στελέχη και 200 χιλιάδες ψηφοφόρους. Πουλημένα τομάρια. Υπάρχουν και βίντεο εκεί που παίρνουν τις βαλίτσες!»

T

Γρηγόρης ΨαριανόςΤο ΠοτάμιΣταύρος Θεοδωράκης