Πολιτική | 16.07.2022 10:23

Καλαμάτα: Αποχώρησε η Μενδώνη πριν την έναρξη του Φεστιβάλ Χορού - Πανό «οι βιαστές στη φυλακή» από τους καλλιτέχνες

Newsroom

Με την παράσταση Triptych ξεκίνησε στην Καλαμάτα το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη βρέθηκε εκεί, αλλά αποχώρησε λίγα λεπτά πριν ανοίξει η αυλαία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι «μάλλον μετά και τις τελευταίες νοσηρές εξελίξεις (σ.σ. αναφέρεται στην απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη πορότι κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων), δεν θα ένιωθε και πολύ άνετα μεταξύ των εκατοντάδων θεατών. Στο τέλος της παράστασης  οι καλλιτέχνες εμφάνισαν πανό το οποίο έγραφε στα αγγλικά «οι βιαστές πρέπει να είναι στη φυλακή».

Η ανάρτηση Χαρίτση

«Εκπληκτική έναρξη στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας απόψε με την συγκλονιστική παράσταση Triptych της βελγικής ομάδας PEEPING TOM.

Η κ. Μενδώνη παρότι βρισκόταν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, επέλεξε να αποχωρήσει ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Μάλλον, μετά και τις τελευταίες νοσηρές εξελίξεις, δεν θα ένιωθε και πολύ άνετα μεταξύ των εκατοντάδων θεατών.

Με το πανό που σήκωσαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες στο τέλος της παράστασης και που προφανώς αποθεώθηκαν από το κοινό, δικαίωσαν την απόφαση της...»

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου: Στη μάχη με τις φλόγες και εναέρια μέσα - Συναγερμός σε 5 περιφέρειες

Γουργουλιάνης στο ethnos.gr για μετάλλαξη «Κένταυρος»: Πολύ μεταδοτική αλλά όχι περισσότερο θανατηφόρα

Οι καταραμένοι Κένεντι: Ό,τι πιο τραγικό κι απίθανο τους έχει συμβεί – Λοβοτομή, θάνατος σε μάχη, δολοφονίες, αεροπορικά δυστυχήματα, ναρκωτικά, αυτοκτονίες

Αγλαΐα Μπλιούμη στο ethnos.gr: «Η Ευρώπη ήταν και θα είναι πάντοτε ο θεματοφύλακας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Δημήτρης ΛιγνάδηςΑλέξης ΧαρίτσηςΚαλαμάταειδήσεις τώραΛίνα Μενδώνη