Πολιτική|16.02.2019 08:07

Νέα Δημοκρατία: «Σφάζονται» στα νότια προάστια

Newsroom

Ο κακός χαµός µαθαίνω ότι γίνεται στη Νέα ∆ηµοκρατία στα νότια προάστια της Αθήνας – τόσο για τις δηµοτικές όσο και για τις εθνικές εκλογές. Αρχικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι υποψήφιοι που διεκδικούν για πρώτη φορά την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο, και οι οποίοι έχουν «εκνευριστεί» µε τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο λόγος που βάλλουν κατά του αντιπροέδρου του κόµµατος δεν είναι άλλος από την προτίµηση που δείχνει σε συγκεκριµένους εν ενεργεία και υποψήφιους βουλευτές. Για την ακρίβεια λένε ότι χρησιµοποιεί τοπικές οργανώσεις του κόµµατος στις οποίες έχει επιρροή ως µηχανισµούς συλλογής ψήφων για την Αννα Καραµανλή, συµπληρώνοντας ότι έχουν πραγµατοποιηθεί εκδηλώσεις µε εκείνη µοναδική καλεσµένη! Την ίδια στιγµή, κάποιοι άλλοι υποψήφιοι προσπαθούν να χτυπήσουν τη Σοφία Βούλτεψη -όχι, πάντως, µε παρότρυνση του αντιπροέδρου-, επειδή, όπως αναφέρεται, στηρίζει στον Αλιµο τον νυν δήµαρχο Ανδρέα Κονδύλη, και όχι την επίσηµη «γαλάζια» υποψηφιότητα του Βαγγέλη Τσαµήτα, την οποία στηρίζει η τοπική ∆ΗΜΤΟ.

Εγώ, πάντως, γνωρίζω ότι αρκετά στελέχη της Ν∆ στον Αλιµο βρίσκονται µαζί µε τον Κονδύλη, που τα λέει καλά µε τους κορυφαίους της Πειραιώς. Τέλος πάντων, σηµασία έχει ότι τα µαχαίρια στην περιοχή έχουν βγει από τα ζωνάρια.

* Δημοσιεύθηκε στη στήλη Κοίτα να δεις

Νέα Δημοκρατίαεκλογές