Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA: Λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου
NewsroomΟ Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin.
Ο κ. Ceferin ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της συγκρότησης μίας κλειστής ευρωπαϊκής Super League από ορισμένους μεγάλους συλλόγους και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συζητήθηκαν επίσης οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την UEFA και τη FIFA, για την επίλυσή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση»
Στην αρχή της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός είπε στον κ. Ceferin ότι η Ελλάδα «ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει «όλα τα εκκρεμή ζητήματα». Σημείωσε επίσης ότι «στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».
«Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Θεσμών και Διαφάνειας: «Μύλος» η επιτροπή από την ατάκα Δεμίρη ότι «κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις»
- Η κακοκαιρία «σφυροκοπά» τη χώρα: Δρόμοι-ποτάμια, μηνύματα του 112 και πτώσεις βράχων - Πώς θα κινηθούν τα έντονα φαινόμενα
- Οικονόμου: Ανακριβέστατο το δημοσίευμα Politico - Ο ΣΥΡΙΖΑ ευτελίζεται
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση - Η κατηγορούμενη καταργεί «κάθε άλλο δικηγόρο»
- Επιτόκια ΕΚΤ: Αύξηση κατά μία ποσοστιαία μονάδα έως τον Οκτώβριο βλέπουν οι αγορές
- Ο γαλάζιος Ανεστίδης που μιλούσε με το Μαξίμου, η προεκλογική καμπάνια του Πλεύρη με εργαλείο τον Δούκα και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που δεν μιλιούνται
- Με δεσμεύσεις για προσλήψεις στο ΕΣΥ η κυβέρνηση το 2026 - Πόσοι έρχονται και πόσοι αποχώρησαν
- Υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του με άλλα 5 άτομα επί 13 χρόνια
- Το τείχος προστασίας με «καπέλο» ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μηνύματα ισχύος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ