Πολιτική|27.10.2022 18:37

Παύλος Πολάκης για Ανδρέα Πάτση: Ασκούσε πιέσεις σε δανειολήπτη μέσω εξώδικου – Τι καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Για πιέσεις που εφέρετο να ασκούσε σε δανειολήπτη ο Ανδρέας Πάτσης, κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, παραθέτοντας μάλιστα εξώδικο που είχε σταλεί για λογαριασμό του διαγραφέντα βουλευτή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως ο πρώην βουλευτής της ΝΔ έστελνε «εξώδικα σε «κακοπληρωτές επιχειρηματίες», προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα, δίνοντάς τους διορία λίγων ημερών.

 

Ο κ. Πολάκης. στην ανάρτησή του παρέθεσε το εξώδικο το οποίο εστάλη από τον δικηγόρο του Ανδρέα Πάτση προς μικροδανειολήπτη το 2021, μέσω του οποίου ασκούσε πιέσεις για να αποπληρωθεί οφειλή 17.500 ευρώ εντός 5 ημερών, όταν το δάνειο έχει αποσβεστεί από την τράπεζα, έχοντας μηδενική αξία.

«Στις φωτο που παραθέτω παρακάτω φαίνεται εξώδικη πρόσκληση δικιά σου, σταλμένη σε «άτυχο» μικρόδανειολήπτη από τον δικηγόρο σου, το 2021 και ενώ ΕΙΣΑΙ Βουλευτής, με την οποία ζητάς από τον οφειλέτη κάρτας να πληρώσει 17.500 €, εντός 5 ημέρων, όταν το δάνειο έχει αποσβεστεί από την τράπεζα όπως δηλώνει ο ίδιος, άρα έχει αξία μηδέν!

Και σε ρωτάω… κι εσένα και την τράπεζα: Τι εισέπραξες από αυτό (και από άλλα);;; Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα ;;; ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ! Θα μας πει κανείς ή να ασχοληθούμε κι άλλο;», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑΝέα Δημοκρατίαεξώδικοβουλευτήςειδήσεις τώραΠαύλος ΠολάκηςΑνδρέας Πάτσης