Πολιτική|16.12.2022 21:28

Κόντρα Τσακαλώτου - Σταϊκούρα: «Είστε ψεύτης αλαζόνας και τυχοδιώκτης - Μη μου μιλάτε στον ενικό»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Χρήστο Σταϊκούρα να κοντράρονται έντονα. «Ποια ήταν η διαφορά ενισχυμένης εποπτείας και μεταπρογραμματικής εποπτείας. Εμείς είχαμε τέσσερις συναντήσεις με την τρόικα και εσείς δύο συναντήσεις. Γιατί εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος προσθέτοντας σε έντονο ύφος:

«Είστε ψεύτης και αλαζόνας και τυχοδιώκτης. Ντροπή σας! Να προσέχεται πως χρησιμοποιείται τα στοιχεία». Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Αβδελάς κάλεσε τον κ. Τσακαλώτο να ανακαλέσει μερικούς από τους χαρακτηρισμού του, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε. « Ποτέ δεν με έχετε άκουσε να μιλάω έτσι. Θα τα αποσύρω αν τα αποσύρει και ο ίδιος (σ.σ. ο Χρήστος Σταϊκούρας)», υπογράμμισε.

Απαντώντας ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε προς τον προκάτοχό του να είναι… ψύχραιμος. «Να ξέρετε ότι ο καλύτερος σύμβουλος είναι η ψυχραιμία. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή και συμβολή στο δημόσιο βίο», είπε και όταν ο Ε. Τσακαλώτος απάντησε από το έδρανό τον παρακάλεσε να μην του μιλάει στον ενικό. «Σας σέβομαι δεν σας έχω μιλήσει στον ενικό», σημείωσε ο ΥΠΟΙΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευκλείδης ΤσακαλώτοςΒουλήΧρήστος Σταϊκούραςειδήσεις τώρα