Πολιτική|17.05.2023 23:00

Εκλογές 2023: Σύγκρουση Θεοδωρικάκου, Τζανακόπουλου και Βρεττού στο στούντιο του OPEN - Στο τραπέζι οικονομία και συνεργασίες

Newsroom

Στις μετεκλογικές συνεργασίες και στην οικονομία αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του OPEN ενόψει των εκλογών του 2023, εκπρόσωποι των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών. Στο στούντιο βρέθηκαν ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Ρόζα Βρεττού προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Παναγιώτη Στάθη και του Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι «η ελληνική κοινωνία θέλει σταθερότητα και σιγουριά. Περάσαμε μία δύσκολη τετραετία εξαιτίας πολύ μεγάλων εξωγενών κρίσεων. (…) Παρατηρώ ότι η αξιωματική αντιπολίτευση κάθε δεύτερη ημέρα αλλάζει τη θέση της. Έχουν μιλήσει για διάφορες κυβερνήσεις, δεν βρίσκουν αποδέκτη».

Ακολούθως ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εκπέμψει ένα μήνυμα σταθερότητας και αναρωτιέται κανείς εάν μια κυβέρνηση της ΝΔ και άλλη μια τετραετία Μητσοτάκη σημαίνει σταθερότητα ή γενικευμένη κοινωνική και οικονομική αστάθεια. Έχουν αποτύχει σε όλα τα πεδία της πολιτικής».

Η κ. Βρεττού είπε με τη σειρά της ότι «είναι αδύνατον να συνεργαστούμε με κόμματα που εκπροσωπούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δεν μπορούμε να συζητάμε για συνεργασίες σε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη σύγκληση». Η ίδια επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές 2023 - Δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑεκλογέςΠΑΣΟΚΔημήτρης ΤζανακόπουλοςΤάκης Θεοδωρικάκοςαποτελέσματα εκλογών 2023ειδήσεις τώραεκλογές 2023