Πολιτική|24.06.2023 21:12

Εκλογές 2023: Οι τελευταίες βόλτες των πολιτικών αρχηγών - Συζητήσεις και στιγμές χαλάρωσης πριν την κάλπη

Newsroom

Λιγότερες από 24 ώρες απέμειναν για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τους πολιτικούς αρχηγούς να χαλαρώνουν σήμερα στην καθιερωμένη συνάντησή τους πριν την ψήφο με τους πολιτικούς συντάκτες. 

Η τελευταία βόλτα του Μητσοτάκη

Χαλαρή βόλτα στην Ερμού όπου συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας μάλιστα τους νεότερους να μην ξεχάσουν να ψηφίσουν

Στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις εκλογές, ενώ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν προβλέπει τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη νέα Βουλή απάντησε: «Κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή, δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει»

Λάτρης των σπορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι σήμερα λόγω ζέστης δεν θα παίξει ποδόσφαιρο, ενώ αναφερόμενος στην πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη είπε ότι για λόγους... ευνόητους είναι real time συνδεδεμένος με ό,τι συμβαίνει στο τουρνουά του Βερολίνου.

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας

Συνάντηση με δημοσιογράφους στον εξώστη της ανακαινισμένης αγοράς Μοδιάνο είχε ο Αλέξης Τσίπρας που έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία στη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μένει στη συμπρωτεύουσα θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για την σχέση που έχει αναπτύξει με την πόλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με καταστηματάρχες ενώ αναφέρθηκε και στις εκλογές. «Είμαστε στο τέλος μιας δύσκολης αναμέτρησης οι πολίτες θα κρίνουν για το πως πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις» είπε ο Τσίπρας.

Στον Κρουσώνα Ηρακλείου με τσικουδιές και κρητικές λύρες επέλεξε να περάσει την σημερινή ημέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άκουσε και μια μαντινάδα αφιερωμένη στο κόμμα.



Σε ταβέρνα στο Αιγάλεω με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και δημοσιογράφους πέρασε τις χαλαρές στιγμές πριν την εκλογική μάχη ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αύριο από νωρίς το απόγευμα οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρίσκονται στα γραφεία των κομμάτων τους όπου και θα παρακολουθήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα.

ΣΥΡΙΖΑΑλέξης ΤσίπραςΜέΡΑ25Πλεύση ΕλευθερίαςΕλληνική ΛύσηΝίκος ΑνδρουλάκηςΚΚΕΝέα ΔημοκρατίαΔημήτρης ΚουτσούμπαςΓιάνης Βαρουφάκηςσυνέδριο ΠΑΣΟΚΠΑΣΟΚΚόμμα ΝίκηΚυριάκος ΜητσοτάκηςΖωή Κωνσταντοπούλουεκλογές 2023εκλογέςΚυριάκος ΒελόπουλοςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023