Πολιτική | 08.07.2023 18:23

Κατέρρευσε στη Βουλή ο Κουτσούμπας: Πόνεσε η μέση του ενώ ήταν στο Βημα - Διακοπή της διαδικασίας

Newsroom

Σχεδόν κατέρρευσε στη Βουλή ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς πόνεσε η μέση του ενώ ήταν στο Βήμα. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αρχικά δήλωσε  «έχω και τη μέση μου» και προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του αλλά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε.

Ο κ.  Κουτσούμπας άρχισε να τρέμει και αμέσως στο βήμα ανέβηκαν και άλλοι βουλευτές για να τον κρατήσουν όρθιο αλλά και ο γιατρός του Κοινοβουλίου για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Η διαδικασία διεκόπη για μερικά λεπτά, αλλά ο κ. Κουτσούμπας απέδειξε την μαχητικότητά του καθώς επιβεβαίωσε ότι είναι καλά και επανήλθε στο βήμα καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές που είναι στην αίθουσα, ενώ ο γιατρός αποχώρησε.

Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο

«Μας κοψοχολιάσατε» του, είπε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του. Γνωστός για το χιούμορ του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, παρά το ζήτημα με τη μέση του δεν έχασε τη διάθεσή του.

Φεύγοντας υποβασταζόμενος από το βήμα της Βουλής, αρκετοί βουλευτές έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν. Ο ίδιος έκανε ένα βήμα προς το μικρόφωνο για να σχολιάσει: «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο όχι για την ομιλία»… 

Μετά τη λήξη της ομιλίας του ο γγ του ΚΚΕ πήγε για μερικά λεπτά στο ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια επέστρεψε κανονικά στην Ολομέλεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης ΚουτσούμπαςΚΚΕΒουλήειδήσεις τώρα