Πολιτική|24.10.2023 10:14

Σκουρλέτης: Κατάντια που πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης - Παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα δούλεψαν υπόγεια

Newsroom

«Από την τηλεόραση για την διαγραφή μου, όμως κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τις ιδέες μου και την σχέση μου με την Αριστερά», ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως είναι «κατάντια» η εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με αυτά που γίνονται έχουμε εξασφαλίσει ένα μεγάλο κομμάτι στις θεατρικές επιθεωρήσεις της σεζόν. Φοβάμαι την απαξίωση και την γελοιοποίηση του χώρου. Ένας αρρωστημένος εκτός τόπου αρχηγισμός, γιατί περί αυτού πρόκειται. Και μάλιστα, υιοθετώντας και αισθήματα μεγάλων πολιτικών».

Στρέφοντας τα πυρά του κατά του Παύλου Πολάκη, είπε ότι «τα νταηλίκια και τις συκοφαντίες τις γνωρίζουμε και του ευχήθηκε σκωπτικά να διατηρήσει αυτό το επίπεδο και να μην το ρίξει πιο χαμηλά». «Τον Πολάκη τον έχουν καταλάβει όλοι και τι ζημιά έκανε στο κόμμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας», είπε, ενώ απαντώντας στο σχόλιο «ανεπάγγελτος» που έκανε ο κ. Πολάκης είπε πως ο ίδιος έχει περισσότερα ένσημα από άλλα πρόσωπα που είναι στη Βουλή.

«Είναι κατάντια που πήρε το κόμμα ο κ. Κασσελάκης»

Για την προεδρία Κασσελάκη ανέφερε πως «είναι κατάντια που "πήρε το κόμμα" ο κ. Κασσελάκης και ευθύνες υπάρχουν στο καταστατικό του κόμματος. Άλλωστε, οι 65.000 ψηφοφόροι δεν γνώριζαν τις πραγματικές απόψεις του κ. Κασσελάκη, καθώς δεν είπε προεκλογικά αυτά που είπε στο ΣΕΒ». «Φυτευτό δεν τον είπαμε εμείς. Το χρησιμοποίησε ο ίδιος, είπε ο ίδιος ότι τον φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας», συνέχισε ο Πάνος Σκουρλέτης.  

«Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας»

Επιπλέον, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί λέγοντας πως «είναι υποχρέωσή του να πει την άποψή του» και τόνισε πως «έτσι όπως πάνε τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα άνευρο κεντροδεξιό κόμμα και εμείς οι υπόλοιποι θα βρεθούμε απέναντι» ενώ αναφέρθηκε και σε υπόγεις πρακτικές αναφέροντας πως «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα».

«Έχουμε βίαιη ιδεολογική μετάλλαξη. Σε αυτή την πορεία όσοι είμαστε αντίθετοι θα βρεθούμε απέναντι», είπε και τόνισε ότι και οι τρεις που διεγράφησαν από τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν πρώην υπουργοί και μάλιστα όπως σημείωσε με πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. «Δεν είναι λίγο υποτιμητικό αυτό;», είπε.

ειδήσεις τώραΠάνος ΣκουρλέτηςΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης