Πολιτική|01.11.2023 15:55

Στίγκας: Λάσπη εναντίον μας, οι βουλευτές θα καταθέσουν στη Δικαιοσύνη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Τη μπάλα στην εξέδρα προσπάθησε να πετάξει ο Βασίλης Στίγκας σχετικά με την κλήση των «11» βουλευτών των Σπαρτιατών από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Όπως είπε οι βουλευτές θα ακολουθήσουν την διαδικασία και θα πάνε να καταθέσουν. Το θέμα, όμως προσέθεσε, είναι «η λάσπη που δεχόμαστε. Ανεπίτρεπτο να κατασκευάζονται δημοσιεύματα από δημοσιογράφους. Πχ το δημοσίευμα των Νέων για εισαγγελική έρευνα. Υποστηρίζεται ότι οι δυο καταθέσεις μου παρουσιάζουν αλλαγές. Ουδεμία διαφοροποίηση, ήταν συμπληρωματική η κατάθεσή μου». Κάλεσε, μάλιστα, με στόμφο να ελέγξουν οι δημοσιογράφοι τις πηγές τους. «Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στην παραφιλολογία και την παραπληροφόρηση», προσέθεσε.

Ειδική μνεία έκανε στους Φουντούλη και Καπελώνη: «Σήμερα κλείνουν δέκα χρόνια από τη δολοφονία δυο αθώων θυμάτων. Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί οι δράστες της δολοφονίας τους, δεν παίζει ρόλο που ανήκαν κομματικά. Οι δολοφόνοι της αριστεράς είχαν δολοφονήσει πάρα πολλούς  συνανθρώπους μας. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ρωτήσει που ανήκει ιδεολογικά»

Σπαρτιάτεςειδήσεις τώραΒασίλης Στίγκας