Πολιτική|09.11.2023 12:53

Μαρινάκης: «Ναι» από τη ΝΔ στην πρόταση του ΚΚΕ για εξεταστική για τα Τέμπη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Την υπερψήφιση της πρότασης για εξεταστική Επιτροπής για τα Τέμπη που κατέθεσε το ΚΚΕ, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης.

«Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ανέλαβε τη διαχρονική ευθύνη ακόμη και προηγούμενων κυβερνήσεων. Ειδική η τηλεδιοίκηση έχει ολοκληρωθεί και όλες οι υπόλοιπες ενέργειες για την ταχύτερη περάτωση των διαγωνισμών γίνονται από το υπουργείο μεταφορών», είπε αρχικά και τόνισε πως «Ως προς την πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ σας ανακοινώνουμε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. θα ψηφίσει υπέρ επιφυλασσόμενοι για το περιεχόμενο της πρότασης και όσα λέει».

Ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με την πρόταση του ΚΚΕ «ότι είναι σημαντικό να γίνει αυτή συζήτηση στη Βουλή και η διερεύνηση να ξεκινήσει από το 1997 και μετά».

Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θύμισε με νόημα, αναφερόμενος στη δήλωση Γεωργιάδη, ότι ο πρωθυπουργός σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι πρέπει οι υπουργοί να προσέχουν πολύ τις διατυπώσεις τους γιατί πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος παρερμηνείας. «Είδατε και σήμερα ότι ο υπουργός το είπε αυτό και ανέλαβε την ευθύνη για την δήλωση η οποία παρερμηνεύτηκε το ξεκαθάρισε και έδωσε και σχετική απάντηση από το πρωί στην οποία σας παραπέμπω», είπε.

Νέα Δημοκρατία