Πολιτική|13.11.2023 14:14

Πολάκης σε Τσακαλώτο: Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός

Newsroom

«Πυρά» κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης μετά την αποχώρηση του πρώτου από τον ΣΥΡΙΖΑ και την άρνησή του να παραδώσει την έδρα του πίσω στο κόμμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το «μαξιλάρι» 37 δισ. της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «θα μπορούσε και έπρεπε να είναι πολύ μικρότερο».

Ο Παύλος Πολάκης παραθέτει στην ανάρτησή του την ομιλία του υπεύθυνου μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Σκορίνη στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, η οποία περιείχε πολύ σκληρή κριτική στην περίοδο που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν υπουργός Οικονομικών.

«Όταν κάποιοι το λέγανε από χρόνια αλλά και στις προεκλογικές ομιλίες πως το "μαξιλάρι" θα μπορούσε και έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ήμασταν εκτός γραμμής», γράφει αρχικά στην ανάρτησή του και προσθέτει:

«Όταν κάποιοι έβγαζαν στη φόρα τον Στουρνάρα και τη σύζυγο του για τη Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε όπως όφειλε η Τράπεζα της Ελλάδας, ο Τσακαλώτος τον ξαναπρότεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας».

«Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός)», καταλήγει.

 

ΣΥΡΙΖΑΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική ΣυμμαχίαΠαύλος ΠολάκηςΕυκλείδης Τσακαλώτοςειδήσεις τώρα