Πολιτική | 22.11.2023 17:28

Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Προφανώς έχουμε επιθετικότητα όταν καταστρέφονται περιουσίες, περιβάλλον και αμφισβητούνται ζωές

Αλέξανδρος Διαμάντης

Στην ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιθετικότητά του απάντησε ο Σωκράτης Φάμελλος που χαρακτήρισε κρύο το αστείο του πρωθυπουργού για κόμμα Black Friday.

«Τι θα τους κάνετε; Θα τους απειλείτε με ξερονήσια;»

«Προφανώς και έχουμε επιθετικότητα όταν βλέπουμε να καταστρέφεται περιουσία, περιβάλλον, να αμφισβητούνται ζωές και να κινδυνεύει η χώρα μας επειδή εσείς δεν είστε επαρκείς. Τι περιμένετε να κάνουμε; Να είμαστε διαλλακτικοί και χαμογελαστοί; Εμείς έχουμε αξίες, οι αξίες είναι πρώτα από όλα το συμφέρον του τόπου μας. Εσείς το μειώνετε και το προσβάλλετε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση θα σχεδιάσει  τη στρατηγική διαχείρισης υδάτων της Θεσσαλίας με εκτροπή του Αχελώου ενώ κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ως  ψευδοεκσυγχρονιστή που  τα βάζει με την επιστήμη με ευθείες απειλές. Η φράση του κ. Φάμελλου ήταν με αφορμή την υπαγωγή της ΕΜΥ και του αστεροσκοπείου στην κυβέρνηση. «Τι θα τους κάνετε; Θα τους απειλείτε με ξερονήσια; Όπως κάνετε με εκπαιδευτικούς; Ισχύουν αυτά, τα έχω ακούσει» είπε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒουλήΣΥΡΙΖΑΚυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώραΣωκράτης Φάμελλος