Πολιτική | 10.01.2024 20:49

Νέα Αριστερά για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Ο Μητσοτάκης θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον -ακροδεξιό- σκύλο χορτάτο»

Newsroom

Πυρά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει η Νέα Αριστερά με αφορμή τις ανακοινώσεις του για την ψήφιση του σχεδίου νόμου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών χωρίς κομματική πειθαρχία, κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει να έχει «και την πίτα ολόκληρη και τον- ακροδεξιό- σκύλο χορτάτο».

«Η σημερινή συνέντευξη του κύριου Μητσοτάκη έβγαλε μια είδηση και μια μη-είδηση. Η είδηση: οι συντηρητικοί βουλευτές του και η ακροδεξιά πτέρυγα της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ακόμα και οι υπουργοί, έχουν το δικαίωμα της αποχής όταν έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων», επισημαίνει η Νέα Αριστερά.

 

«Ανακύκλωση ευχολογίων για την ακρίβεια»

«Ο πρωθυπουργός παίζοντας παιχνίδια ισορροπιών και τακτικισμών επιδιώκει να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον- ακροδεξιό- σκύλο χορτάτο», σχολιάζει.

«Η μη-είδηση: η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αδιαφορεί για την ακρίβεια. Η ανακύκλωση ευχολογίων και παρατηρήσεων, εν είδη δημοσιογραφικού σχολιασμού, δεν ρίχνουν τις τιμές», συμπληρώνει.

Καταλήγοντας τονίζει πως «ένα είναι σίγουρο. Αύριο οι πολίτες θα πληρώσουν τα προϊόντα στο καλάθι τους στην ίδια τιμή με χθες. Ή και ακριβότερα»

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΝέα Δημοκρατίαγάμοςειδήσεις τώραομόφυλα ζευγάριαΝέα αριστεράακρίβεια