Πολιτική | 27.02.2024 20:06

Τέμπη: Στο σημείο του δυστυχήματος την Τετάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης

Newsroom

Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη (28/2) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς.

Την ίδια στιγμή, με ανάρτηση που έκανε στα social media, ενημέρωσε πως υπέγραψε το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού, «ως το ελάχιστο που μπορώ να κάνω», και πως «εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα το νόμο περί ευθύνης υπουργών».

«Θα είμαι στο πλευρό των οικογενειών»

Και συνεχίσει ο κ. Κασσελάκης λέγοντας: «Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους. Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Πριν από έναν χρόνο ζήσαμε το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους. Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού και να υποσχεθώ ότι εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!»

Τέμπησιδηροδρομικό δυστύχημαειδήσειςΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώρα