Πολιτική|03.03.2024 23:10

Παρέμβαση Γεωργιάδη για τον ασθενή που συνερχόταν από μέθη σε καρέκλα του Θεαγένειου

Newsroom

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του, δήλωσε ότι διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για το περιστατικό στο Θεαγένειο, με την εικόνα με ασθενή που φέρεται να είναι ξαπλωμένος σε καρέκλες σε διάδρομο νοσοκομείου.

Παράλληλα, υπογράμμισε σε αυστηρούς τόνους πως υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη τη στιγμή.

Η φωτογραφία φέρεται να δημοσιοποιήθηκε με την συναίνεση του ασθενή από τον διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρης Τζιλβές.

«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Το περιστατικό που οδήγησε στην ΕΔΕ

Ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Θεαγένειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε στο Facebook, μία φωτογραφία ασθενούς να είναι ξαπλωμένος στις καρέκλες της αίθουσας αναμονής μετά από την ενδοσκόπηση, μέχρι να συνέλθει από τη μέθη, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα ανάνηψης.

Τη σχετική φωτογραφία συνόδευε η παρακάτω λεζάντα: «Ζητούμε συγνώμη από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη “αίθουσα ανάνηψης” Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

νοσοκομείοΆδωνις Γεωργιάδηςειδήσειςειδήσεις τώρα