Πολιτική|22.04.2024 19:54

Κωνσταντοπούλου για φοιτητικές κινητοποιήσεις στο Columbia: «Έχουμε συγκινηθεί από την πρωτοβουλία σας»

Newsroom

Μήνυμα στους φοιτητές του πανεπιστημίου Columbia, στης ΗΠΑ, που συνεχίζουν για έκτο μήνα την διαμαρτυρία τους ενάντια στην σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, παρά την καταστολή και τις πολύμορφες πιέσεις, έστειλε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια δήλωσε «περήφανη και συγκινημένη» με την πρωτοβουλία τους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο αγώνας τους θα φέρει την ειρήνη.

«Είμαι περήφανη για εσάς»

«Αυτό είναι το μήνυμά μου στους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Columbia που μάχονται για την ειρήνη. Είμαι περήφανη για εσάς σαν πρώην απόφοιτος, για την πρωτοβουλία σας στο όνομά μας, που ξεσηκωθήκατε για την ειρήνη και για την υπεράσπιση των Παλαιστινίων, που υπερασπίζεστε τα θύματα και την παγκόσμια ειρήνη και αντιστέκεστε ενάντια στην γενοκτονία. Είναι πάντα οι φοιτητές, οι νέοι αυτοί που αντιστέκονται για την ειρήνη, που αγωνίζονται για να αλλάξουν τον κόσμο. Θέλω να ξέρετε ότι έχετε πολλούς υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο, έχουμε συγκινηθεί από την πρωτοβουλία σας και είμαι γεμάτη πεποίθηση ότι η πράξης σας θα φέρει την ειρήνη και θα κινήσει τον κόσμο να κάνει κάτι και να προστατέψει αυτούς που το έχουν ανάγκη», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ζωή ΚωνσταντοπούλουΠλεύση ΕλευθερίαςColumbiaΠαλαιστίνηειδήσεις τώρα