Πολιτική|29.04.2024 13:25

Χαρίτσης από Βαρβάκειο: Καταρρέει το οικονομικό success story της κυβέρνησης

Newsroom

Περιοδεία στην Βαρβάκειο Αγορά και στα καταστήματα της Αιόλου πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταναλωτές, καταστηματάρχες και εργαζόμενους. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, φέτος η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ, κάτι στο οποίο όλοι συνηγορούν.

«Θα στηρίξουμε τη μικρή τοπική επιχείρηση»

«Στην Πασχαλινή αγορά καταρρέει το οικονομικό success story της κυβέρνησης Μητσοτάκη Η ακρίβεια, η διάλυση της αγοραστικής δύναμης, η εγκατάλειψη της μικρής επιχείρησης φέρουν την υπογραφή του Κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε.

«Η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να στηρίξει τα καρτέλ και τις μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες των σουπερ μαρκετ έχει τεράστιες επιπτώσεις στη λειτουργία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εδώ στη Βαρβάκειο Αγορά. Θα στηρίξουμε ως Νέα Αριστερά τη μικρή τοπική επιχείρηση που αποτελεί κύτταρο για την τοπική οικονομία και στηρίζει την απασχόληση σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς τόνισε την ανάγκη στις κάλπες των ευρωεκλογών να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση της Ν.Δ.

«Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση της Ν.Δ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι ώρα να μπει τέλος στην κερδοσκοπία, στην αισχροκέρδεια, είναι ώρα να στηριχθεί το εισόδημα των πολιτών, είναι ώρα να επιβιώσει η μικρή και μεσαία επιχείρηση. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χρειάζεται η πολιτική αλλαγή στη χώρα».

Αλέξης ΧαρίτσηςΕυρωεκλογέςΝέα αριστεράειδήσεις τώραευρωεκλογές 2024