Πολιτική|26.05.2024 19:19

Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε Έλενα Ακρίτα: Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση υπεβλήθη από τις 14 Μαΐου

Newsroom

Ανάρτηση στο Χ έκανε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη το απόγευμα της Κυριακής, διαμηνύοντας πως η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, έχει υποβληθεί από τις 14 Μαΐου.

Η κ. Γκραμπόφσκι, απαντούσε σε ανάρτηση της κ. Ακρίτα που έκανε νωρίτερα, όπου ανέφερε πως δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός είχε πει πως θα παραστεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο.

Η ανάρτηση της συζύγου του πρωθυπουργού

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου. Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», ανέφερε η κ. Γκραμπόφσκι.

«Τουλάχιστον απάντησε η ίδια»

Στην κ. Γκραμπόφσκι απάντησε η κ. Ακρίτα, η οποία σημείωσε: «Μου απάντησε αυτό Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. (Τουλάχιστον απάντησε η ίδια κι όχι το Πρωθυπουργικό Γραφείο για λογαριασμό της όπως την άλλη φορά - μέγα θεσμικό ατόπημα.

 

Για την ιστορία, ότι η κ. Μητσοτακη έστειλε εξώδικο στις 5/4 διεκδικωντας μια συγγνώμη την οποία ουδέποτε έλαβε,

Επαναλαμβάνω πως δεν πρόκειται να ζητήσω καμία συγγνώμη. Αυτό που θα ζητήσω είναι η άρση ασυλίας μου όπως δεσμεύτηκα να το κάνω από την πρώτη στιγμή.

Κύριε Πρωθυπουργέ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στα δικαστήρια».

Τι είχε γράψει η Ακρίτα

Λίγη ώρα νωρίτερα η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, είχε υποστηρίξει σε δική της ανάρτηση στο Facebook ότι δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

 

συκοφαντική δυσφήμισημήνυσηΜαρέβα ΓκραμπόφσκιΈλενα ΑκρίταΚυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώρα