Πολιτική|28.05.2024 10:41

Ευρωεκλογές 2024 - Πλεύση Ελευθερίας: Στην πληγωμένη Θεσσαλία η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Με ποιους συναντήθηκε

Newsroom

Στη Θεσσαλία βρίσκεται σήμερα η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία σε Φάρσαλα και Λάρισα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024.

Η 18η επίσκεψή της στην περιοχή

Το πρωί η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Σωκράτη Αλειφτήρα και συναντήθηκε με τους εργαζομένους του Κέντρου Υγείας, που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, λόγω έλλειψης προσωπικού σε κομβικές θέσεις, σημαντικές ιατρικές ειδικότητες, θέσεις διασώστη ΕΚΑΒ, ακόμη και στον καθαρισμό. Η αυταπάρνηση κι αυτοθυσία των εργαζομένων καλύπτουν τα κενά, αλλά η Κυβέρνηση αδρανεί και αδιαφορεί για τις συνέπειες.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Λάρισας, ο οποίος παρέδωσε υπόμνημα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου με τα προβλήματα και τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και γενικότερα στις δημόσιες δομές παροχής υγείας της περιοχής και τα αιτήματα των ανθρώπων της Υγείας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, που είναι η πρώτη αρχηγός κόμματος που επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, επεσήμανε ότι για την Πλεύση Ελευθερίας αποτελεί προτεραιότητα η Δημόσια Υγεία, όπως έχει αποδείξει με αλλεπάλληλες Επίκαιρες Ερωτήσεις και παρεμβάσεις προς τον Υπουργό Υγείας στη Βουλή. Δεσμεύθηκε ότι θα ακουστούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στη Βουλή και ότι θα παραμείνει στο πλευρό τους μέχρι να δικαιωθούν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Φαρσάλων, όπου ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της μετέφεραν τα αιτήματά τους και της περιέγραψαν την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν, ιδίως μετά την Πανδημία, τις καταστροφές από τις πλημμύρες, τις ζημιές του αγροτικού κόσμου και το εξουθενωτικό φορολογικό νομοσχέδιο.

Συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, Σωκράτη Αλειφτήρα, Έφη Καζαντζή και Αποστόλη Μπαλμπούζη, η κ. Κωνσταντοπούλου περπάτησε στην αγορά των Φαρσάλων, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες, αγρότες και πολίτες κάθε ηλικίας.

Η περιοδεία συνεχίζεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Λάρισας.

Σημειώνεται ότι είναι η 18η φορά που η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επισκέπτεται τη Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες και τις καταστροφές του Σεπτεμβρίου, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα στήριξης των Θεσσαλών και της περιοχής

ειδήσεις τώραΠλεύση ΕλευθερίαςΘεσσαλίαευρωεκλογές 2024ΕυρωεκλογέςΖωή Κωνσταντοπούλου