Πολιτική|28.05.2024 12:31

Ευρωεκλογές 2024 - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μαρινάκης έπεσε για μία ακόμη φορά πολύ χαμηλά

Newsroom

Αιχμηρή απάντηση στην κριτική του κυβερνητικού εκπρόσωπου Παύλου Μαρινάκη που σχολίασε την επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη χαρακτηρίζοντάς το «ντεκόρ για σέλφι» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τονίζει «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης έπεσε, για μία ακόμη φορά, πολύ χαμηλά» προσθέτοντας «ευκαιρία για selfie σου δίνεται όταν συναντάς στημένα στο δρόμο δήθεν πολίτες, στην πραγματικότητα όμως κομματικά στελέχη που σε αποθεώνουν».

Η ανακοίνωση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη έπεσε, για μία ακόμη φορά, πολύ χαμηλά.

Ευκαιρία για selfie σου δίνεται όταν συναντάς στημένα στο δρόμο δήθεν πολίτες, στην πραγματικότητα όμως κομματικά στελέχη που σε αποθεώνουν.

Όταν επισκέπτεσαι δήθεν τυχαία σπίτια όπου σε περιμένουν ευχαριστημένοι πολίτες, οι οποίοι όμως είναι στην πραγματικότητα κομματικά στελέχη.

Όταν ταξιδεύεις για δήθεν πολιτικούς λόγους σε πανάκριβα θέρετρα με την «χορηγία» των Ελλήνων πολιτών.

Αυτές είναι οι πραγματικές ευκαιρίες για selfie. Σίγουρα δεν επιλέγεις να το κάνεις σε μία εμπόλεμη ζώνη, όπου οι άνθρωποι βιώνουν την απόλυτη τραγωδία για την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (όπως σε όλα τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα) παίζει τον ρόλο του απλού θεατή.

ΕυρωεκλογέςΝέα ΔημοκρατίαΚυριάκος ΜητσοτάκηςΠαύλος ΜαρινάκηςΣΥΡΙΖΑευρωεκλογές 2024Στέφανος Κασσελάκης