Πολιτική|28.05.2024 14:17

Ευρωεκλογές 2024 - Μητσοτάκης από το Φάληρο: «Eμείς είμαστε το κόμμα που κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη - Δεν θα γυρίσουμε στο 2015»

Newsroom

Στο Παλαιό Φάληρο περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των ευρωεκλογών 2024 τονίζοντας ότι «εμείς είμαστε το κόμμα που κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, όταν κάποιοι πειραματίστηκαν και μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού». 

«Δεν βλέπουν την Ελλάδα πια ως μαύρο πρόβατο»

«Αν κάτι έχει αλλάξει στην Ευρώπη είναι το πως βλέπουν την Ελλάδα, όχι σαν το μαύρο πρόβατο αλλά ως μια χώρα που έχει βάλει τα οικονομικά της σε τάξη, ως μια χώρα με αυτοπεποίθηση» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «μόνο η ΝΔ μπορεί να παίξει τον ρόλο του εγγυητή της ελληνικής πολιτικής παρουσίας στην Ευρώπη την επόμενη ημέρα. Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε τον μεταρρυθμιστικό μας δρόμο».

Επιπλέον, επιτέθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη κάνοντας λόγω για αλαζονεία. «Μας κατηγορούν για αλαζονεία, αλλά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε νωρίτερα πως θα έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και μοίραζε υπουργεία. Αυτό είναι αλαζονεία»

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτακης θα επισκεφτεί τη ΔΥΠΑ με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων Γραφείων Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων και θα συναντηθεί με ωφελούμενους (ανάμεσά τους ΑμεΑ, πρώην τοξικομανείς, κακοποιημένες γυναίκες κα) που χρησιμοποίησαν τα συγκεκριμένα προγράμματα της ΔΥΠΑ για να βρουν δουλειά, καθώς στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υπάρχουν αποκλεισμοί και διακρίσεις υλοποιώντας το όραμα μιας συμπεριληπτικής αγοράς εργασίας.

ΕυρωεκλογέςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΦάληροευρωεκλογές 2024